Renault MaxityPerfect in distributie

Moeiteloos door de stad

De Renault Maxity van Renault Trucks heeft een korte draaicirkel, een korte vooroverbouw en een compacte cabine zorgen ervoor dat u moeiteloos de stad door kunt rijden en zelfs door de smalste straten. Hoewel de Renault Maxity compact is, zijn de mogelijkheden van deze lichte bedrijfswagen legio. Dat maakt de Renault Maxity een rendabele keuze!

Echt vrachtwagen chassis

Het robuuste chassis van de Renault Maxity heeft U-vormige, stalen langsliggers met versterkte achterwielophangingen en dubbellucht. Dit waarborgt maximale robuustheid, betrouwbaarheid en laadvermogen. De opbouwlengte varieert van 2651 tot 3961 mm, afhankelijk van de gekozen carrosserieopbouw.

Soepel & krachtig

De sterke Renault Trucks DTI 3 motor is leverbaar in 130 of 150 pk. De gemiddelde onderhoudsinterval is teruggebracht tot 40.000 km. De handgeschakelde 5-versnellingsbak heeft een laag eigen gewicht, de 6-versnellingsbak meer trekkracht in de eerste versnellingen en een gunstig verbruik dankzij een groter koppel bij laag toerental.

Renault Maxity - instap

Comfortabele lage instap cabine

De chauffeur heeft gemakkelijk toegang tot de cabine dankzij een lage instap vanaf 413 mm en instaphandgreep. Stoel en stuurwiel zijn in meerdere richting verstelbaar zodat chauffeurs van elk postuur goed kunnen zitten. Ook als er gerouleerd wordt, want de Maxity biedt plaats aan drie tot zes personen (dubbele cabine). Onafhankelijke voorwielophanging zorgt voor meer comfort aan boord.

Renault Maxity - interieur

Panoramisch zicht

In het interieur zijn allerlei bergvakken verwerkt zodat de inzittenden al hun spullen bij de hand hebben. De Renault Maxity bedrijfswagen biedt panoramisch zicht en goed zicht vóór de cabine. De zichthoek is maar liefst 192°, wat resulteert in een minimale dode hoek.

Veiligheid

Ook in voorwaartse richting is voorzien in veiligheid met schijfremmen rondom met een korte remweg van 43,7 m bij 100 km/u. Alle voertuigen zijn standaard uitgerust met de volgende rijhulpsystemen:

  • ESC Dynamische stabiliteitsregeling
  • ABS Antiblokkeersysteem
  • EBD Elektronische remkrachtverdeler
  • TCS Tractiecontrolesysteem
  • BAS Rembekrachtigingssysteem
  • HSA Hulp bij wegrijden op een helling

Lane Departure Warning is optioneel.

Renault Maxity - veiligheid

Motoren

  • DTI 3: 130 / 150 PK

GVW

3,5→4,5 t

CGW

7→8 t

Cabine

  • Enkel/Dubbel

Renault Bedrijfswagenservice bij Nebim

Nebim biedt Totale Transport Service en dat betekent: ruime openingstijden en de 24/7 service. Daarnaast heeft uw Renault Bedrijfswagen-dealer Nebim speciaal ingerichte werkplaatsen in Weert, Venlo en Elsloo. Efficiënt en er op gericht om stilstand en onderhoud voor klanten tot een minimum te beperken. Het serviceniveau en de hoogwaardige kwaliteit is uiteraard ook doorgevoerd in de Start & Drive-onderhoudscontracten met drie dekkingsniveaus en geoptimaliseerde financieringen en verzekeringen.

Renault Maxity - bedrijfswagenservice

Uw verkoper