Renault Master Z.E.

Altijd en overal toegang met Renault Master Z.E. elektrische bedrijfswagen

De elektrische bedrijfswagen Renault Master Z.E. geeft u toegang tot alle zones in steden, zelfs waar strenge verkeersbeperkingen gelden. De Renault Master Z.E. is namelijk 100% elektrisch en daarmee schoon en stil. Dit voertuig is afgestemd op de laatste fase van de logistieke keten en is daarmee ideaal voor last-mile leveringen.

Hoog laadvolume

De Renault Trucks Master Z.E. heeft een hoog laadvolume dat zelfs gelijk is aan de conventionele Renault Master, die bekendstaat om zijn hoge laadvermogen. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd. Met een nuttig laadvolume van 8 tot 22m3 en ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen voldoet de Renault Master Z.E. aan alle behoeften van beroepsgroepen die in stedelijke gebieden actief zijn.

Drie jaar zorgeloos rijden

De Renault Master Z.E.-serie is verkrijgbaar in zes modellen (vier gesloten bestelwagens en twee platformcabines). De Renault Master Z.E. wordt standaard geleverd met een driejarig reparatie- en onderhoudscontract. 

Gesloten bestel FWD L1H1

Renault Master Z.E. L1H1

Gesloten bestel FWD L1H2

Renault Master Z.E. L1H2

Platform cabine FWD L2H1

Renault Master Z.E. L2H1

Gesloten bestel FWD L2H2

Renault Master Z.E. L2H2

Gesloten bestel FWD L3H2

Renault Master Z.E. L13H2

Platform cabine FWD L3H1

Renault Master Z.E. L3H1

Renault Master Z.E. - Veilig

Veilig voor bestuurder en medeweggebruikers

Werken in stedelijke distributie vereist specifieke voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van chauffeur en medeweggebruikers te waarborgen. De Renault Master Z.E. gesloten bestelwagen is standaard uitgerust met een achteruitrijcamera, een achteruitrijradar en een breedbeeldspiegel om te zorgen voor optimale veiligheid.

Ontloop verkeersdrukte

De Renault Master Z.E. stoot geen fijnstof en CO2 uit en is geluidsarm. Daarom zijn leveringen in stedelijke gebieden met verkeersbeperkingen of buiten de normale werkuren geen probleem voor de Renault Master Z.E. Dat geeft u de kans om de drukte te vermijden!

Renault Master Z.E. - duurzaam

Feiten over de Renault Master Z.E.

  • Actieradius in NEDC-test: 200 km
  • Actieradius in de praktijk: tot 120 km
  • Totaal GVW: 3.1t
  • 57 kW elektromotor
  • Maximumkoppel: 225 Nm
  • Maximumsnelheid: 100 km/u
  • Energieopslag: Lithium-Ion accu’s, 33 kWh
  • Accu is in zes uur opgeladen
Renault Master Z.E. - veilig

Nebim biedt service

Service is onlosmakelijk verbonden met het voertuig. Nebim neemt u de zorg voor uw voertuig uit handen met Fast & Pro, een uniek serviceconcept voor lichte bedrijfswagens. Wij verlenen op alle vlakken service op maat. U heeft één aanspreekpunt en kunt vertrouwen op een goed getraind team. Het zorgt ervoor dat u altijd kunt blijven rijden en zich kunt concentreren op uw business.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Renault Master Z.E.? Uw verkoopadviseur vertelt u er graag meer over. Neem contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen.