Afgeleverd aan Bongers Beeld Licht Geluid

Deze Renault Master L3H2 is afgeleverd aan Bongers Beeld Licht Geluid door Nebim in Elsloo. Het voertuig beschikt over een 145 pk sterke twinturbo motor. De Master is luxe uitgevoerd met o.a. navigatiesysteem en achteruitrijcamera.

Aangezien Bongers door de gehele Benelux zal reizen met zware belading, is deze Master uitgerust met verzwaarde veren. In het verleden ervaarde Jeroen Bongers vaak dat zware belading de zijdeur van zijn bestelwagen beschadigde. Totale transportservice betekent dat Nebim voor ieder vraagstuk een oplossing op maat vindt. Die oplossing vonden we in samenwerking met MH Roadstyling in Sittard. Voor de zijdeur van dit voertuig zijn vier aluminium schotten geplaatst, die gemakkelijk verwijderd en weer teruggeplaatst kunnen worden.

Van jubileumfeest, tot bruiloft, tot bedrijfspresentatie, neemt Bongers Beeld Licht Geluid het volledige technische aspect uit handen van de klant. Zo zorgt het bedrijf dat haar klanten verzekerd zijn van een geslaagd evenement. Wij wensen Jeroen Bongers en zijn team veel veilige en prettige kilometers toe met deze mooie Renault Master.

Benieuwd naar de Renault Master?

Ontdek de Renault Master


Bekijk ook http://www.beeldlichtgeluid.nl/